ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Οι σουίτες Κυβέλη απέχουν μόνο 50 μέτρα από το γραφικό λιμάνι του Ναυπλίου και 10 λεπτά με τα πόδια από το κάστρο της Ακροναυπλίας. Οι σουίτες στεγάζονται σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό 150 ετών σε ένα από τα γραφικά σοκάκια στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Ψάχνεις για ξενοδοχείο στο Ναύπλιο; Απόλαυσε τις διακοπές σου στο Kyveli Suites! Εμείς προσφέρουμε υψηλής ποιότητας διαμονή στο Ναύπλιο.
Ναυπλιο διαμονη, ναυπλιο ξενοδοχειο,σουιτες ναυπλιο,ξενοδοχεια στο ναυπλιο
16590
post-template-default,single,single-post,postid-16590,single-format-standard,bridge-core-2.7.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-25.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΔΟΠΠΑΤ

ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΔΟΠΠΑΤ

Κύκλο σεμιναρίων πάνω στο αφηγηματικό θέατρο ξεκινά ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την ηθοποιό Γιασεμί Κηλαηδόνη, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.

Το «Αφηγηματικό Θέατρο» είναι ένα είδος θεάτρου με μια ιδιαίτερη επικοινωνιακή δυναμική. Ο αφηγητής/ηθοποιός χρησιμοποιεί το λόγο σαν το βασικό του εκφραστικό εργαλείο. Μαθαίνει να αφουγκράζεται και να μεταφέρει τις δονήσεις και τα σχήματα του λόγου μέσα από το σώμα του κάνοντας την παρουσία του ζωντανή και σημαίνουσα. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες και θα γίνονται κάθε Τετάρτη 18:00 -21:00 στο Τριανόν .

Μετά την ολοκλήρωση του Κύκλου των Σεμιναρίων θα παρουσιαστεί η δουλειά των συμμετεχόντων σε μορφή θεατρικής παράστασης.

Στα σεμινάρια αυτά οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στην ανάδειξη της μουσικότητας και ρυθμικότητας του λόγου, θα ανιχνεύσουν την προφορικότητα κάτω από το γραπτό κείμενο και θα εξερευνήσουν τη διπλή φυσιογνωμία του ρόλου του ηθοποιού στο αφηγηματικό θέατρο, δηλαδή του αφηγητή της ιστορίας και συγχρόνως των ηρώων της αφήγησης

Το υλικό πάνω στο οποίο θα δουλέψουν οι συμμετέχοντες είναι κείμενα λογοτεχνικά, λαογραφικά και ιστορικά της περιοχής του Ναυπλίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες 11:00 – 13:00 με την κυρία Νατάσσα Γιοβάνου στο τηλέφωνο 27520 27096.